Menu

Heerlijk vlees van goede herkomst

Bij Traiteur CARLO waken we elke dag opnieuw over de herkomst en de kwaliteit van ons vlees. Alleen zo kunnen we keer op keer garanderen dat u vlees krijgt met een fantastische volle smaak.

Vers lamsvlees

Deze stukken lamsvlees worden versneden vanaf een volledig lam van om en bij de 20 kilogram:

  • lamsgigot
  • lamsboutsneden
  • lamskoteletten
  • lamsschouder (uitgebeend)
  • lamsnek
  • lamsribben
  • lamstong

Vers varkensvlees

  • ribstuk filet
  • ribstuk 1ste rib
  • ribstuk gebraad
  • spiering
  • gebraad hesp
  • buikspek
  • gehakt - worst
  • gyros
  • ribbetjes
  • spare-ribs

Bereid lamsvlees

  • lamsbrochetteten
  • gehakt
  • gyros
  • merguez
  • ragout
  • pitta
  • lamsburger
  • courgettes met lamsgehakt

Kalfsvlees

  • kalfskoteletten
  • kalfsgebraad
  • kalfslever
  • kalfstong
  • kalfsschenkel
  • kalfsstoofvlees

 

Rundsvlees

  • filet pur
  • dunne lende
  • tussenrib
  • biefstuk
  • biefstuk gekruid
  • zenuwstuk
  • kraai
  • filet americain
  • stoofvlees
  • soepvlees met been
  • soepvlees zonder been
  • hamburgers
  • fondue Bourgogne
  • carpaccio
Traiteur Carlo - Gent
Back to Top