Menu

Hoofdgerechten op basis van kwaliteitsvlees

Eendeborst met mandarijnsaus 15.00 euro
Kalkoenfilet met normandische saus 10.50 euro
Kalkoenblanket grand cru 9.50 euro
Varkenshaasje met marengosaus 12.40 euro
Varkenswangetjes met streekbierensaus 12.40 euro
Lamskroontje in graanmosterdsaus 18.50 euro
Kalkoentournedos met mascarponesaus 10.50 euro
Geroosterde varkenskroon met blackwellsaus 10.50 euro
Opgevulde parelhoenfilet met suprèmevulling en oesterzwamsaus 14.50 euro
Opgevuld konijn met wildsaus 16.50 euro
Fijn gekruide gevulde kalkoenfilet met zongedroogde tomaten en archiducsaus 12.50 euro

 

Al deze gerechten zijn voorzien van seizoensgroenten, een keuze van boontjes, gevulde appel met veenbessen, gecarameliseerd witloof, jonge wortelen of koude groenten (geraspte wortelen, tomaten, mesclunsalade, witloofsalade, komkommersalade, prinsessenboontjes).

Traiteur Carlo - Gent
Back to Top