Menu

Ontdek onze suggesties

Om zoveel mogelijk met seizoensgebonden en verse producten te kunnen werken, maken we bij Traiteur CARLO ook zoveel mogelijk werk van een aangepast suggestiemenu. Ontdek het hieronder:

1 Gemengde brochette, gemarineerde kipfilet, sparerib, gerookte kippenbil (onderbout) 13.50 euro p.p.
2 Texaanse biefstuk, Mexicaanse worst, kalkoenbrochette, sparerib 13.70 euro p.p.
3 Barbecueworst, gemarineerde kipfilet met knoflook, varkenshaassaté, grillspek 12.90 euro p.p.
4 Gemarineerde kippenbout (onderbout), gemarineerde lamsbrochette, varkenslapje pesto, chorizoworstje 13.40 euro p.p.
5 Gemarineerde lamsbrochette, braadworst en gegrild spek, varkensbrochette 12.50 euro p.p.
6 Mexicaanse worst, barbecueworst, merguez, braadworst 11.20 euro p.p.
7 Pittige worst met rucola, rolletje van kalkoen en prosciutto, casselerrib 12.70 euro p.p.
8 Steak maison, kaasworstjes, ilatiaans varkenshaasje 13.80 euro p.p.
9 Sparerib van kip, kalkoentournedos, biefstuk maison, ardeens gebraad 14.50 euro p.p.
10 Gegrild beenhambrochetje, gemarineerde kraaienbiefstuk, gegrilde gepekelde kipfilet, lamsworstjes met Oud-Brugge en koriander 14.00 euro p.p.
11 Casselerribgebraad, lamsbout met rozemarijn, gemarineerde kipfilet, côte à l'os 14.20 euro p.p.
12 Speenvarken aan spit (gepekeld en alle stukken worden apart gekruid 12.50 euro p.p.
13 Gemarineerde lamstournedos, konijnenbrochet, gevulde kippenbil met gestoofde groenten en prosciutto, varkenshaassaté 14.40 euro p.p.
14 Gevogeltebrochette (jonge duif, kwartel, kalkoen, eendenborst + zoetzure saus) 17.50 euro p.p.
15 Speenvarkenrib, kipbrochette, kalfsmedaillon gekruid, gamarineerde lamskoteletjes 15.50 euro p.p.
16 Gekruide eendenborst licht gerookt, gelakt buikspek, kalkoen cordon blue, chorizoworst 14.60 euro p.p.
17 Junior BBQ: mini hamburger, cipolataworstje, sparerib 9.50 euro p.p.
18 Nieuw! Reuze brochet (wordt gegrild op een spit, 1.80 cm) licht gepekelde grillspiering,lamsbout met rozemarijn,gekruide steak,licht gepekelde gerookte kip 13.50 euro p.p.
19 Nieuw! Reuze brochet (wordt gegrild op een spit, 1.80 cm) licht gepekelde beenhesp 11.00 euro p.p.
20 Visbarbecue: gegrilde koriander-citroen sardines, gerookte forel, gegrilde look scampi's, zalm gebakken op een bedje van fijne groenten en verse kruiden 15.00 euro p.p.
21 Visbarbecue: zalm cordonbleu, zeebaarsfilet met spek, kabeljauw met verse tuinkruiden. Prijs op aanvraag.
22 Wildbarbecue: gegrilde hertenkalf, gemarineerde blesbok, gegrilde fazantenfilet, hazefilet Prijs op aanvraag.

 

Bij iedere vermelde samenstelling van suggesties van nr 1 tot nr 22 is inbegrepen groenten en sauzen:

  • geraspte wortelen, gemengde sla, tomatensalade, boontjes, komkommers, pastasalade, knolselderslalade, rode koolsalade
  • 300 gram vlees per persoon.
  • Stokbrood: wit, bruin en basilicumbrood
  • Koude sausen: cocktailsaus, tartaarsaus
  • Warme sausen: bearnaisesaus, kersttomatensaus met basilicum of roze pepersaus
  • Krielaardappel in de schil, kruidenboter, ook mogelijk van opgevulde aardappel (+0.50)

Op aanvraag zijn natuurlijk ook wintergroenten mogelijk, zoals spruiten, groene kool met spek, rode kool, zuurkool, warme tomaten, pompoen, en nog veel, veel meer.


Traiteur Carlo - Gent
Back to Top