Menu

Wildkalender

Uiteraard zorgen we ervoor dat u bij ons in het juiste seizoen ook terechtkan voor heerlijk wild.
Hieronder vindt u de kalender voor de verschillende vleessoorten:

GROF WILD  
Hert Mannetjeshert 1/10-10/1
  Hinden en jongen van beide geslachten 1/10-10/1
Ree Reebok 15/5-25/9
  Reegeit en jongen van beide geslachten 15/1-25/3
Moeflon   1/10-10/1
Damhert Damhert 1/10-10/1
  Damhinde en jongen van beide geslachten 1/10-10/1
Wild zwijn   1/10-10/1
KLEIN WILD  
Patrijs   15/9-25/11
Haas   15/10-10/1
Fazant Fazanthaan 15/10-25/1
  Fazanthen 15/10-25/1
Houtsnip   verboden
WATERWILD  
Wilde eend   1/9-25/1
Wilde gans   15/8-25/1
OVERIG WILD  
Konijn   15/9-25/1
Houtduif   15/9-10/3

 

Ons volledige assortiment

Dat we over een mooi gamma aan wild beschikken, hebt u al kunnen merken. Daarom is het belangrijk dat u uw bestellingen vijf dagen op voorhand plaatst. Enkel dan kunnen we met 100% zekerheid garanderen dat we het gewenste wild voorhanden hebben. Bestellingen doorgeven kan u doen via de contactpagina van deze website.

EEND wild of tam
  • borstfilet
  • bouten
  • eendenborstfilet gerookt

FAZANT
  • haan-hen
  • borstfilet
  • bouten

EVERZWIJN
  • bout
  • stoofvlees
  • filet-steak
  • schouder
  • gebraad
  • koteletten

KROKODIL
  • tournedos

DAMHERT - HINDE
  • bout
  • stoofvlees
  • schouder
  • filet
  • steak
  • gebraad
  • rookvlees
  • hamburgers
  • brochetten
  • worst

STRUISVOGEL
  • steak
  • filet
 
PARELHOEN
  • Franse A-kwaliteit
  • borstfilet
  • bouten

HAAS
  • billen
  • rug
  • ragout

DIVERS KLEIN WILD
  • tamme duif
  • bosduif
  • gans
  • wild konijn
  • patrijs
  • kwartels

KANGOEROE
  • filet pur

REEBOK
  • bout
  • gebraad
  • filet
  • stoofvlees
    -schouder

BIZON
  • steak
  • filet
  • stoofvlees

 

DIVERSE SPECIALITEITEN
  • hazenpastei
  • damhertpastei
  • everzwijnpastei
  • gevogeltepastei
  • wildgourmet
  • wildfondue
  • wildsoep
  • wildfond
  • wildsaus
  • appelsiensaus
  • wildkruiden
  • wildgourmet

 

Voor onze pasteien kan u kiezen uit verschillende sauzen:

  • ajuinconfijt
  • witloofconfijt
  • rode bessensaus
Traiteur Carlo - Gent
Back to Top