Koude hapjes
Toast met krabsalade, kruidenkaas, verfijnde pastei, ... |
Met de hand gesneden Serranoham |
Gevulde dadels met Boursin |
Gevulde dadels met verfijnde pastei |
Zalmrolletjes met groene pesto |
Toast met gerookte zalm en truffelhoning |
Brochetje van kaas, Serranoham en zongedroogde tomaat |
Gerookte zalm met groene asperges |
Groenteschotel met aangepaste sausjes |
Bruschetta met mozarella en zongedroogde tomaat |
Scampi in een basilicum vinaigrette |
Fruitbrochette |
Hapje uit de zee |
Brochette van Serranoham en muntblaadjes |
Italiaans bordje |
Foie gras met gerookte eendenborst en chutney |
Hammousse met glaze van aardbeien en longkorn peper |
Tartaar met truffelmayonaise |
Hure met mostermayonaise |
Zalm met appel, peer en balsamico chutney |
Bordje met kleurenpalet van kazen |
Warme hapjes
Minividees met kaas, kaas-hesp, garnaal, zalm-prei |
Minipizza’s |
Spekfakkels |
Gebakken alpero’s en saus |
Ham-broccoli gratin |
Kwartel consommé |
Zalm pesto |
Zalm roze peper |
Ham op wijze van morvan |
Balsamico chutney met appel, peer en Chavroux |
Loempia’s |
Scampi in lookvinaigrette |
Zalm vanille |
Wordt geschikt op aluschaaltjes, glaasje en bordjes. Ook een bain-marie of grilloven wordt ter beschikking gesteld.