Warme en koude hapjes

Koude hapjes

Toast met krabsalade, kruidenkaas, verfijnde pastei, ...

Met de hand gesneden Serranoham

Gevulde dadels met Boursin

Gevulde dadels met verfijnde pastei

Zalmrolletjes met groene pesto

Toast met gerookte zalm en truffelhoning

Brochetje van kaas, Serranoham en zongedroogde tomaat

Gerookte zalm met groene asperges

Groenteschotel met aangepaste sausjes

Bruschetta met mozarella en zongedroogde tomaat

Scampi in een basilicum vinaigrette

Fruitbrochette

Hapje uit de zee

Brochette van Serranoham en muntblaadjes

Italiaans bordje

Foie gras met gerookte eendenborst en chutney

Hammousse met glaze van aardbeien en longkorn peper

Tartaar met truffelmayonaise

Hure met mostermayonaise

Zalm met appel, peer en balsamico chutney

Bordje met kleurenpalet van kazen

Warme hapjes

Minividees met kaas, kaas-hesp, garnaal, zalm-prei

Minipizza’s

Spekfakkels

Gebakken alpero’s en saus

Ham-broccoli gratin

Kwartel consommé

Zalm pesto

Zalm roze peper

Ham op wijze van morvan

Balsamico chutney met appel, peer en Chavroux

Loempia’s

Scampi in lookvinaigrette

Zalm vanille

Wordt geschikt op aluschaaltjes, glaasje en bordjes. Ook een bain-marie of grilloven wordt ter beschikking gesteld.

Sint Pietersaalststraat 40
9000 Gent , België

Tel : 09 222 28 5309 222 28 53
info@slagerij-traiteur-carlo.be
BTW BE 0586.778.437

Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site