Kerst & nieuwjaarsmenu 2019 - 2020

Op zoek naar een heerlijk feestmenu voor kerst en nieuwjaar? Ontdek wat Traiteur Carlo in Gent u te bieden heeft.

Warme hapjes

Kaas, garnaal, zalm zakouski's

1,00€/stuk

Mini-pizza

1,00€/stuk

Kippenboutjes

1,00€/stuk

Koude hapjes

Wildpaté met confituur

1,00€/stuk

Hapje uit de zee

1,95€/stuk

Cannelloni van gerookte zalm

1,50€/stuk

Palingmousse met peperkoek en groene appel

1,50€/stuk

Glaasje van rundscarpaccio en zongedroogde tomaat

1,20€/stuk

Hammousse met glace van aardbei

1,50€/stuk

Koude voorgerechten

Wildpastei met fijne salade en broodje

7,20€/p.p.

Foie gras met gerookte eendenborst en confijt

11,50€/p.p..

Rundscarpaccio met zongedroogde tomaat en parmezaanschilfers

8,70€/p.p.

Warme voorgerechten

Scampi van de chef (6 stuks)

9,20€/p.p.

Tongrolletje

9,20€/p.p..

Vispannetje van de chef

9,20€/p.p.

Soepen

Soep van groene sla met gebakken gamba’s

4,5€/liter

Tomatensoep

3,5€/liter

Butternutsoep met koriander en kokos

3,6€/liter

Aspergesoep met stukjes asperges

4,5€/liter

Hoofdgerecht vlees

Voorzien van warme groentjes + opgevuld appeltje, witloof, spruitjes & savooi

Kalkoengebraad met archiducsaus

12,50€/p.p.

Stoofpotje van wild

16,50€/p.p.

Varkenshaasje met portosaus

15,20€/p.p.

Orloffgebraad met champignonsaus

13,60€/p.p.

Reetournedos met wildsaus

22,00€/p.p.

Eendenborst met bosvruchtensaus

16,00€/p.p.

Varkenswangetje met graanmosterdsaus

16,00€/p.p.

Hoofdgerecht vis

Stoofpotje van koolvis en zalm met puree

17,50€/p.p.

Orloff van pladijsfilet met witte wijnsaus

17,50€/p.p.

Voorzien van warme groentjes:

  • Opgevuld appeltje, spruitjes, witloof
  • Aardappelgratin, krielaardappelen of kroketten

Gourmet & fondue

Wild gourmet (vanaf 4 pers): everzwijn, eendeborst, haas, ree, fazant

17,00€/p.p.

Wild fondue (vanaf 4 pers): everzwijn, eendeborst, haas, ree, fazant

17,00€/p.p.

Warme groentjes: Appeltjes opgevuld, spruitjes, savooi, witloof, 2 warme sausjes + krielaardappeltjes

 

Gourmet 1steak, kipfilet, chipolata, kaasburger, varkensfilet, lamscotelet, brochetje, cordon bleu

9,75€/p.p.

Gourmet 2steak, kipfilet, chipolata, kaasburger, varkensfilet, lamscotelet, zalm & scampi

12,00€/p.p.

Kinder gourmet: kipfilet, chipolata, kaasburger, hamburger

5,90€/p.p.

Fondue: Rundsvlees, varkenvlees, kip & kalkoen + assortiment kruidenballetjes

9,50€/p.p.

Groenten: assortiment verse groentjes, krielaardappels & koude sausjes

 


Diverse specialiteiten voor de feestdagen

  • Gevulde kalkoen, kip, fazant
  • Gevulde kalkoen rollade
  • Warme beenhesp

Feestmenu

Feestbuffet: 22,10€/p.p.

Gerookte en gepocheerde zalm, tomaat-garnaal

Perzik gevuld met tonijn, rivierkreeftjes

Varkensgebraad, hespenrolletjes met asperges

Rauwe hesp met meloen, kippenbout, salami

Verse groentjes, aardappelsalade, pastasalade en sausjes

Koud buffet: 15,90€/p.p.

Rosbief

Varkensgebraad

Rauwe hesp met meloen

Fricandon

Hespenrolletjes met asperges

Kippenbil

Verse groentjes, aardappelsalade, pastasalade + broodjes

Dessert

Chocomousse

2,50€/p.p.

Crème brûlée

3,50€/p.p.

Verrassingsglaasje

3,50€/p.p.

Tiramisu met speculoos

3,50€/p.p.

Dessertbordje (vanaf 10 personen)

8,00€/p.p.

Praktische tips

Graag bestellen voor kerstavond? Geef dan uw bestelling door vóór 17/12 en voor nieuwjaar en oudejaarsavond vóór 23/12. Stuur een mail naar info@slagerij-traiteur-carlo.be om uw feestmenu door te geven.

Sint Pietersaalststraat 40
9000 Gent , Belgiƫ

Tel : 09 222 28 5309 222 28 53
info@slagerij-traiteur-carlo.be
BTW BE 0890.318.656