Op zoek naar een heerlijk feestmenu voor kerst en nieuwjaar? Ontdek wat Traiteur Carlo in Gent u te bieden heeft.
Warme hapjes
Kaas, garnaal, zalm zakouski's |
1,00€/stuk |
Mini-pizza |
1,00€/stuk |
Kippenboutjes |
1,00€/stuk |
Koude hapjes
Wildpaté met confituur |
1,00€/stuk |
Hapje uit de zee |
1,95€/stuk |
Cannelloni van gerookte zalm |
1,50€/stuk |
Palingmousse met peperkoek en groene appel |
1,50€/stuk |
Glaasje van rundscarpaccio en zongedroogde tomaat |
1,20€/stuk |
Hammousse met glace van aardbei |
1,50€/stuk |
Koude voorgerechten
Wildpastei met fijne salade en broodje |
7,20€/p.p. |
Foie gras met gerookte eendenborst en confijt |
11,50€/p.p.. |
Rundscarpaccio met zongedroogde tomaat en parmezaanschilfers |
8,70€/p.p. |
Warme voorgerechten
Scampi van de chef (6 stuks) |
9,20€/p.p. |
Tongrolletje |
9,20€/p.p.. |
Vispannetje van de chef |
9,20€/p.p. |
Soepen
Soep van groene sla met gebakken gamba’s |
4,5€/liter |
Tomatensoep |
3,5€/liter |
Butternutsoep met koriander en kokos |
3,6€/liter |
Aspergesoep met stukjes asperges |
4,5€/liter |
Hoofdgerecht vlees
Voorzien van warme groentjes + opgevuld appeltje, witloof, spruitjes & savooi
Kalkoengebraad met archiducsaus |
12,50€/p.p. |
Stoofpotje van wild |
16,50€/p.p. |
Varkenshaasje met portosaus |
15,20€/p.p. |
Orloffgebraad met champignonsaus |
13,60€/p.p. |
Reetournedos met wildsaus |
22,00€/p.p. |
Eendenborst met bosvruchtensaus |
16,00€/p.p. |
Varkenswangetje met graanmosterdsaus |
16,00€/p.p. |
Hoofdgerecht vis
Stoofpotje van koolvis en zalm met puree |
17,50€/p.p. |
Orloff van pladijsfilet met witte wijnsaus |
17,50€/p.p. |
Voorzien van warme groentjes:
- Opgevuld appeltje, spruitjes, witloof
- Aardappelgratin, krielaardappelen of kroketten
Gourmet & fondue
Wild gourmet (vanaf 4 pers): everzwijn, eendeborst, haas, ree, fazant |
17,00€/p.p. |
Wild fondue (vanaf 4 pers): everzwijn, eendeborst, haas, ree, fazant |
17,00€/p.p. |
Warme groentjes: Appeltjes opgevuld, spruitjes, savooi, witloof, 2 warme sausjes + krielaardappeltjes |
|
Gourmet 1: steak, kipfilet, chipolata, kaasburger, varkensfilet, lamscotelet, brochetje, cordon bleu |
9,75€/p.p. |
Gourmet 2: steak, kipfilet, chipolata, kaasburger, varkensfilet, lamscotelet, zalm & scampi |
12,00€/p.p. |
Kinder gourmet: kipfilet, chipolata, kaasburger, hamburger |
5,90€/p.p. |
Fondue: Rundsvlees, varkenvlees, kip & kalkoen + assortiment kruidenballetjes |
9,50€/p.p. |
Groenten: assortiment verse groentjes, krielaardappels & koude sausjes |
Diverse specialiteiten voor de feestdagen
- Gevulde kalkoen, kip, fazant
- Gevulde kalkoen rollade
- Warme beenhesp
Feestmenu
Feestbuffet: 22,10€/p.p.
Gerookte en gepocheerde zalm, tomaat-garnaal |
Perzik gevuld met tonijn, rivierkreeftjes |
Varkensgebraad, hespenrolletjes met asperges |
Rauwe hesp met meloen, kippenbout, salami |
Verse groentjes, aardappelsalade, pastasalade en sausjes |
Koud buffet: 15,90€/p.p.
Rosbief |
Varkensgebraad |
Rauwe hesp met meloen |
Fricandon |
Hespenrolletjes met asperges |
Kippenbil |
Verse groentjes, aardappelsalade, pastasalade + broodjes |
Dessert
Chocomousse |
2,50€/p.p. |
Crème brûlée |
3,50€/p.p. |
Verrassingsglaasje |
3,50€/p.p. |
Tiramisu met speculoos |
3,50€/p.p. |
Dessertbordje (vanaf 10 personen) |
8,00€/p.p. |
Praktische tips
Graag bestellen voor kerstavond? Geef dan uw bestelling door vóór 17/12 en voor nieuwjaar en oudejaarsavond vóór 23/12. Stuur een mail naar info@slagerij-traiteur-carlo.be om uw feestmenu door te geven.