Hoofdgerechten op basis van kwaliteitsvlees

Eendenborst met portosaus

18.80 € p.p.

Kalkoenfilet met champignonroomsaus

15,50 € p.p.

Wildragout

19,50 € p.p.

Varkenshaasje met portosaus

16,80 € p.p.

Varkenswangetjes met streekbierensaus

18,20 € p.p.

Hertenfilet met wildsaus

22,00 € p.p.

Kalkoentournedos met peperroomsaus

16,50 € p.p.

Orloffgebraad met kaassaus

16,00 € p.p.

Parelhoenfilet op de wijze van de chef

19,50 € p.p.

Fijn gekruide gevulde kalkoenfilet met zongedroogde tomaten en archiducsaus

16,50 € p.p.

Ossobuco met pasta

22,00 € p.p.

Al deze gerechten zijn voorzien van seizoensgroenten, een keuze van boontjes, gevulde appel met veenbessen, gekarameliseerde witloof, jonge wortelen of koude groenten (geraspte wortelen, tomaten, mesclunsalade, witloofsalade, komkommersalade, prinsessenboontjes) of aardappelgratin, krielaardappelen of kroketten.

Sint Pietersaalststraat 40
9000 Gent , België

Tel : 09 222 28 5309 222 28 53
info@slagerij-traiteur-carlo.be
BTW BE 0586.778.437

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken