Hoofdgerechten op basis van kwaliteitsvlees

Eendenborst met mandarijnsaus

16,50 euro

Kalkoenfilet met champignonroomsaus

12,50 euro

Kalkoenblanket grand cru

12,00 euro

Varkenshaasje met marengosaus

13,50 euro

Varkenswangetjes met streekbierensaus

14,50 euro

Lamskroontje in graanmosterdsaus

19,50 euro

Kalkoentournedos met peperroomsaus

12,50 euro

Geroosterde varkenskroon met blackwellsaus

12,50 euro

Opgevulde parelhoenfilet met suprèmevulling en oesterzwamsaus

15,90 euro

Fijn gekruide gevulde kalkoenfilet met zongedroogde tomaten en archiducsaus

13,50 euro

Orlofgebraad met kaussaus

13,50 euro

Al deze gerechten zijn voorzien van seizoensgroenten, een keuze van boontjes, gevulde appel met veenbessen, gekarameliseerde witloof, jonge wortelen of koude groenten (geraspte wortelen, tomaten, mesclunsalade, witloofsalade, komkommersalade, prinsessenboontjes) of aardappelgratin, krielaardappelen of kroketten.

Sint Pietersaalststraat 40
9000 Gent , Belgiƫ

Tel : 09 222 28 5309 222 28 53
info@slagerij-traiteur-carlo.be
BTW BE 0890.318.656