Eendenborst met mandarijnsaus |
16,50 euro |
Kalkoenfilet met champignonroomsaus |
12,50 euro |
Kalkoenblanket grand cru |
12,00 euro |
Varkenshaasje met marengosaus |
13,50 euro |
Varkenswangetjes met streekbierensaus |
14,50 euro |
Lamskroontje in graanmosterdsaus |
19,50 euro |
Kalkoentournedos met peperroomsaus |
12,50 euro |
Geroosterde varkenskroon met blackwellsaus |
12,50 euro |
Opgevulde parelhoenfilet met suprèmevulling en oesterzwamsaus |
15,90 euro |
Fijn gekruide gevulde kalkoenfilet met zongedroogde tomaten en archiducsaus |
13,50 euro |
Orlofgebraad met kaussaus |
13,50 euro |
Al deze gerechten zijn voorzien van seizoensgroenten, een keuze van boontjes, gevulde appel met veenbessen, gekarameliseerde witloof, jonge wortelen of koude groenten (geraspte wortelen, tomaten, mesclunsalade, witloofsalade, komkommersalade, prinsessenboontjes) of aardappelgratin, krielaardappelen of kroketten.