Om zoveel mogelijk met seizoensgebonden en verse producten te kunnen werken, maken we bij Traiteur Carlo ook zoveel mogelijk werk van een aangepast suggestiemenu. Ontdek het hieronder:
Gemengde brochette, gemarineerde kipfilet, sparerib, licht gepekeld gerookte kippenbil (onderbout) | 20,50 € p.p. | |
Texaanse biefstuk, Mexicaanse worst, kalkoenbrochette, sparerib | 20,50 € p.p. | |
Barbecueworst, gemarineerde kipfilet met knoflook, varkenshaassaté met een variatie aan kruiden, grillspek | 20,00 € p.p. | |
Gemarineerde kippenbout (onderbout), gemarineerde lamsbrochette, varkenslapje pesto, chorizoworstje | 20,00 € p.p. | |
Gemarineerde lamsbrochette, braadworst en gegrild spek met komijn, gemarineerde varkensbrochette | 21,00 € p.p. | |
Mexicaanse worst, barbecueworst, merguez, braadworst | 18,50 € p.p. | |
Pittige worst met rucola, rolletje van kalkoen en prosciutto, licht gepekelde en gerookte casselerrib | 20,70 € p.p. | |
Steak maison, kaasworstjes, Italiaans varkenshaasje met mozarella, pesto en zongedroogde tomaten | 20,50 € p.p. | |
Sparerib van kip, kalkoentournedos, biefstuk maison, licht gepekeld en gerookt Ardeens gebraad | 20,50 € p.p. | |
Gegrild beenhambrochetje, gemarineerde kraaienbiefstuk, gegrilde gepekelde kipfilet, lamsworstjes met Oud-Brugge en koriander | 21,50 € p.p. | |
Licht gepekeld en gerookte casselerribgebraad, lamsbout met rozemarijn en tijm, gemarineerde kipfilet, côte à l'os | 22,00 € p.p. | |
Speenvarken aan spit (gepekeld en gerookt) | Op aanvraag | |
Gemarineerde lamstournedos, konijnenbrochette, gevulde kippenbil met gestoofde groenten en prosciutto, varkenshaassaté | 23,00 € p.p. | |
Gevogelte (jonge duif, kwartel, kalkoen, eendenborst + zoetzure saus), met aangepaste kruiding en smaken per gevogelte | 26,50 € p.p. | |
Speenvarkenrib, kipbrochette, kalfsmedaillon gekruid, gemarineerde lamskoteletjes | 21,50 € p.p. | |
Gekruide eendenborst licht gerookt, gelakt buikspek, kalkoen cordon bleu, chorizoworst | 21,50 € p.p. | |
Junior BBQ: mini hamburger, chipolata, sparerib | 10,50 € p.p. | |
Reuze brochette (wordt gegrild op een spit, 1,80 m): licht gepekelde grillspiering, lamsbout met rozemarijn, gekruide steak, licht gepekelde gerookte kip | Op aanvraag. | |
Reuze brochette (wordt gegrild op een spit, 1,80 m): licht gepekelde gekruide beenhesp (low-slow cooking) | Op aanvraag | |
Krokant buikspek met komijn, kruidige kwartel, lamskoteletjes met honing en Thaise BBQ kipfilet | 19,60 € p.p. | |
Eendeborst met charsui, licht gepekelde gerookte varkensnek, warme gerookte zalm met citroen-peper, bavette met paddestoelenboter | 22,50 € p.p. | |
Cote à l'os met verse kruiden | 26,00 € p.p. | |
Aanrader! Spit roasted porchetta - Het bereiden van een Italiaanse varkensklassieker, porchetta. Licht gepekeld en gerookt met hout gestookt vuur, is de ultieme BBQ beleving in uw achtertuin. De smaak van verse kruiden en de combinatie van een sappig buikspek en middenstuk met krokant gebakken huid, brengt iedere vleesliefhebber in extase. | Op aanvraag | |
Nieuw! Thaise biefsalade en rijst, lams-shish met chermoula en couscous, gerookte kip met mango-gembersalade, gerookte citroen-peper zalm en warme groenten (wordt in kommetjes geserveerd) | 26,00 € p.p. | |
Vegetarisch: vegiburger, groentenworstje, champignonburger en kaasburger | 19,00 € p.p. | |
Gegrilde verdure: pompoen, babyprei, venkel, rode ui, paprika's, aubergine, courgette, aardappelen of bintjes, witloof, spruitjes, asperges | 17,50 € p.p. | |
Visbarbecue: gegrilde koriander-citroen sardines, gerookte forel, gegrilde look scampi's, zalm gebakken op een bedje van fijne groenten en verse kruiden | 24,00 € p.p. | |
Visbarbecue: zalm cordon bleu, zeebaarsfilet met spek, kabeljauw met verse tuinkruiden. | 25,00 € p.p. | |
Thaise biefstuk, gemarineerde kipfilet, sparerib,,bb worst | 24,00 € p.p. | |
Lamsbout met ansjovis en thijn, varkensfilet met bacon en spinazie, diamanthaasje | 24,00 € p.p. | |
Chorizoworst pikant of zacht, souvlaki, kip piri piri , srirahaburger | 22,00 € p.p. | |
Wildbarbecue: gegrilde hertenkalf, gemarineerde blesbok, gegrilde fazantenfilet, hazenfilet |
| |
Gourmetburgers en hotdog
| Op aanvraag |
Bij iedere vermelde samenstelling van suggesties van nr 1 tot nr 29 is inbegrepen groenten en sauzen:
- Geraspte wortelen, gemengde sla, tomatensalade, boontjes, komkommers, pastasalade, koolsalade.....
- 300g vlees per persoon
- Koude sauzen: cocktailsaus, tartaarsaus
- Warme sauzen: bearnaisesaus, kersttomatensaus met basilicum of roze pepersaus
- Krielaardappel in de schil,
Op aanvraag zijn natuurlijk ook wintergroenten mogelijk, zoals spruiten, groene kool met spek, rode kool, zuurkool, warme tomaten, pompoen, en nog veel, veel meer.