Voor al uw culinaire noden kan u terecht bij
Traiteur Carlo in Gent

Op zoek naar een traiteur in Gent? Traiteur Carlo is dé referentie voor verse traiteurgerechten en ongeëvenaarde schotels voor elk evenement.

40 jaar ervaring

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe we onze traiteurgerechten en barbecues tot absolute toppers maken, die dan ook elke dag opnieuw onze klanten weten te bekoren. Alleen het beste is goed genoeg bij Traiteur Carlo in Gent en dat merkt u! Van bereiding tot afwerking, het is allemaal piekfijn in orde.

Ontdek ons aanbod

Van vis- en vleesgerechten tot zelfs wild en gevogelte, we bieden u een héél ruim assortiment aan traiteurgerechten. Een feestje in het vooruitzicht? Met onze schotels en feestmenu’s scoort u gegarandeerd bij uw gasten! Verder bieden we ook interessante workshops waarbij we dieper ingaan op de techniek van vleesbereiding en het selecteren van kwaliteitsvlees. Interesse? Laat het ons zeker weten!

Contacteer ons

Op onze website kunt u ons assortiment alvast even bekijken. Heeft u een vraag of wenst u meer informatie over onze traiteurdiensten? Of wenst u graag een bestelling te plaatsen? Neem dan even contact met ons op. Onze traiteur helpt u graag verder.

Sint Pietersaalststraat 40
9000 Gent , België

Tel : 09 222 28 5309 222 28 53
info@slagerij-traiteur-carlo.be
BTW BE 0586.778.437