Creatief en origineel: ontdek onze koude voorgerechten

Tartaar van zalm met advocado en komkommer

9,50 euro p.p.

Gemarineerde zalm 'gravad lax' met yoghurtcrème

9,50 euro p.p.

Tartaar van kreeft en rundscarpaccio

11,50 euro p.p.

Gerookte eendeborstcarpaccio op bedje van mesclun en notensalade met frambozencrème

9,50 euro p.p.

Parmaham met in porto geweekte meloenballetjes

9,00 euro p.p.

Rundscarpaccio met vinaigrette van zongedroogde tomaten en parmezaanschilfers

10,50 euro p.p.

Gerookt vissersbordje

11,50 euro p.p.

Carpaccio van heilbotfilet en zalm

10,00 euro p.p.

Sint Pietersaalststraat 40
9000 Gent , België

Tel : 09 222 28 5309 222 28 53
info@slagerij-traiteur-carlo.be
BTW BE 0586.778.437

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Alles weigeren
Instellingen aanpassen
Sta alles toe
Cookie-instelling bewerken